ROVINJ PHOTODAYS 2020 natječaj je otvoren

Dragi prijatelji i ljubitelji fotografije,

ovim putem želimo Vas obavijestiti da je otvoren godišnji natječaj za prijave fotografija, a svi sudionici svoje radove mogu poslati do 3. veljače 2020., u sedam službenih kategorija.

Trinaesta edicija Rovinj Photodays otvorena je za cjelokupnu internacionalnu fotografsku scenu pod nazivom:

International Competition of Contemporary Photography – 13th Rovinj Photodays, 2020.

Svoje radove fotografi mogu prijaviti u jednoj ili više službenih kategorija, prema precizno naznačenom pravilniku i protokolu prijava na www.photodays-rovinj.com

Natječaj za 2020. godinu traje od 02.12.2018. do 03.02.2019.

Sve prijave prima organizator te ih prosljeđuje stručnom žiriju.

Žiri samostalno donosi odluku o finalistima i pobjednicima, s mogućnošću odbira do troje najuspješnijih fotografija ili serija fotografija u svakoj kategoriji.

Imena finalista bit će objavljena na službenoj web stranici te putem medija. Odabrane fotografije, kao i do troje nominiranih autora iz svake kategorije, svake su godine predstavljeni u sklopu putujuće izložbe, kataloga, službene web stranice, medijskih objava i svih promotivnih materijala festivala.

U sklopu završne manifestacije Rovinj Photodays od 8. do 10.5.2019. održava se svečano proglašenje pobjednika.

Pobjednicima kategorija pripada službena statua festivala “Kadar”, gostovanje u Rovinju za vrijeme festivala i sudjelovanje na svečanoj večeri dodjele nagrada o trošku organizatora te sudjelovanje u izložbi.

Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja te Vam želimo mnogo uspjeha s prijavama!

NEWSLETTER

If you wish to receive news and information about the festival program and festival events, subscribe to our newsletter!

Enter correct e-mail address

Instagram

Facebook