UPUTE ZA PRIJAVE

Dom kulture Rovinj

Pregledavanje portfolija održat će se  u Domu kulture Rovinj  u sklopu završne manifestacije u Rovinju. Mogućnost prisustvovanja imaju svi koji se prethodno prijave.

Ovisno o vlastitom fotografskom opredjeljenju ili tipu fotografije, svaki fotograf može odabrati osobu kojoj će prezentirati svoje radove.
Osobe predložene za pregled portfolija bit će domaći i međunarodni stručnjaci za fotografiju.

Tijekom 20 minutnog susreta s odabranom osobom imat ćete priliku prezentirati vlastiti rad te dobiti ocjenu rada, savjet, kritiku, a osim toga ovo je izvrsna prilika za networking.

Razgovor s inozemnim gostima odvijat će se na engleskom jeziku.

Moći ćete prezentirati ili svoje otisnute radove ili digitalne fotografije na vlastitom laptopu (prema vlastitom izboru).

Kada se popuni lista zainteresiranih za jednog predstavnika daljnje aplikacije i prijave neće se primati.
Na ovom mjestu bit će objavljen konačni popis osoba koje će pregledavati portfolia s imenima fotografa koji su se kod svakog od njih prijavili te rasporedom.
Preduvjet za sastanak s nekom od predloženih osoba kojoj ćete prezentirati svoje radove jest ispunjena on line prijava.

SAVJETI I NAPOMENE:

  • Proučite imena osoba kojoj ćete prezentirati svoje radove i njihove biografije. Pažljivo usporedite njihova područja interesa s vašim radovima.
  • Ispunite obrazac.
  • Odaberite praktičan format portfolija u kojem ćete prezentirati vlastiti rad, kako bi ga bilo jednostavnije nositi i pokazivati.
  • Pripremite pitanja na koja biste htjeli doznati odgovor od vaših reviewera.
  • Pobrinite se da ograničite broj fotografija, a posebno kolaža i serija, kako bi se lakše stekao uvid u vaš rad i njegovu raznolikost.
  • Pripremite i primjere vašeg rada (kompozite, CD-ove, vlastite razglednice…) s vašim kontaktima kako biste ih mogli koristiti poput posjetnica. Ovako ćete izbjeći i ostavljanje vlastitih radova kao podsjetnika.

NEWSLETTER

If you wish to receive news and information about the festival program and festival events, subscribe to our newsletter!

Enter correct e-mail address

Instagram

Facebook