O FOTO MARATONU

Za sve ljubitelje fotografskog adrenalina ove smo godine komunikaciju tradicionalnog ROVINJ Foto Maratona prilagodili digitalnom dobu. Sudionici će preciznim uputstvima biti upoznati sa svim relevantnim informacijama putem Facebooka, neposredno pred sam početak natjecanja.

No, da ne bude sve tajna, evo prve teme:
Petak, 5.5.
23:00 – TN Amarin, pored bazena: ROVINJ Foto Maraton – noćna tema. Prva tema fotomaratona bavi se snimanjem na otvorenom s profesionalnom rasvjetom, koristeći set up s netom završene radionice. Koordinator: Danijel Berković, model & styling: Nova lica

Subota 6.5.
10:30 – Ulicama Rovinja po FB navigaciji: veliki nagradni ROVINJ Foto Maraton nastavlja se u subotu u jutarnjim satima . Teme i zadaci su tajna do samog početka, no ono što zasigurno znamo je da se natjecanje odvija na nekoliko različitih punktova i lokacija s besprijekornom profesionalnom postavom. Natjecatelji će odmah po završetku predati svoje fotografije na prijemni pult Fotomaratona koji se nalazi u Press centru Doma kulture. Zanimljive nagrade naravno neće izostati!

Svi sudionici ROVINJ Foto Maratona bit će naši akreditirani gosti pozvani na završni party i dodjelu nagrada u subotu na terasi TN Amarin u 21,30 sati.

Obrazac za prijavu

(U prijavi napišite svoje ime, prezime i kontakt te naznačite da se prijavljujete za Foto Maraton)

BEZ PARTICIPACIJE

NEWSLETTER

Registrirajte se ukoliko želite primati novosti i obavijesti vezane uz program festivala i festivalska zbivanja.

Upišite ispravnu E-mail adresu

Instagram

Facebook