HUAWEI Foto Maraton

Prošle godine velikim interesom i odličnim odazivom pokazali ste nam koliko volite foto maratone, stoga smo ove godine, na 11. izdanju Rovinj Photodays-a, odlučili uz veliku pomoć naših prijatelja iz Huaweija, ovu foto igru podići na novu razinu!

Huawei je nedavno predstavio novi mobilni uređaj Huawei P20 Pro, s trostrukom Leica kamerom – i upravo tu leži vaš izazov – ove godine pomičemo vas od sigurnosti vaših foto objektiva i dajemo vam one mobilnih aparata!

Samo dvadeset i pet natjecatelja imat će priliku sudjelovati u dvodnevnom foto izazovu.

Prvi vas očekuje već na prvom danu festivala, u petak navečer, dok drugi kreće u subotu ujutro!

Prijavljeni su obavezni sudjelovati na oba dana HUAWEI Foto Maratona, tj. svih 5 izazova, čije ćete teme saznati na licu mjesta! Svi izazovi fotografirat će se novim Huawei P20 Pro uređajem!

Zanimaju vas i nagrade? Huawei je za pobjednike svake kategorije priredio poklon paket savršen za svakog ljubitelja fotografije u pokretu!

A glavna nagrada? Prva tri mjesta svake kategorije bit će izložena ove jeseni na danima Photodays-a  u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu!

Svoj kratki CV i relevantne reference pošaljite nam na info@photodays-rovinj.com. Prijave primamo do 25. travnja.

Odabrani sudionici će biti objavljeni do 29. travnja. Voljeli bi vam svima dati šansu, no želimo da nam ovo svima bude ugodno i zabavno iskustvo te smo negdje morali podvući crtu.

U petak će Huaweijev predstavnik Roberto Pavić održati prezentaciju mobilnog uređaja Huawei P20 Pro, na koju ste svi pozvani kako bi stekli bolji dojam o mogućnostima i funkcijama uredjaja!

Takodjer, tijekom svih izazova kraj vas će biti fotografi koji su upoznati s radom i funkcijama Huaweija P20 Pro, ako vam zatreba savjet ili pomoć!

Spremni na izazov? Vidimo se u Rovinju!

NEWSLETTER

Registrirajte se ukoliko želite primati novosti i obavijesti vezane uz program festivala i festivalska zbivanja.

Upišite ispravnu E-mail adresu

Instagram

Facebook