Show koncert “Moć gitare” Damira Halilića Hala

Petak, 6.5.2022., 21:30
Island Hotel Istra

21:30 Večer vina, gitare i fotografije – Show koncert “Moć gitare” Damira Halilića Hala

22:30 After party uz piće dobrodošlice Vina Geržinić

Prve večeri festivala svim našim gostima i uzvanicima priređujemo Večer vina, gitare i fotografije – Show koncert “Moć gitare” Damira Halilića Hala.

Hal je dobitnik svih nacionalnih nagrada uključujući i najprestižniju Porin (2014). Njegove su skladbe dospjele su na sam vrh top ljestvica u SAD-u, Australiji i Europi. Na svojih šest albuma bilježi suradnje sa svjetskom glazbenom elitom; dobitnicima najprestižnijih glazbenih nagrada poput Grammy-ja i British Awards-a.

Do sad je nastupao u SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Italiji, Mađarskoj, Francuskoj, Sloveniji, Srbiji, Poljskoj, Austriji, Švicarskoj… O njegovom statusu dovoljno govori podatak da je njegove albume, u svoj shop na vlastitoj web stranici, uvrstio glazbeni virtuoz Tommy Emmanuel.

Njegovi koncerti „Moć gitare“ su po ocjeni glazbene kritike jedan od najinovativnijih i najoriginalnijih projekata u domeni gitarističke glazbe. Riječ je o alternativnom konceptu solističkog nastupa multimedijalnog karaktera koji uključuje vrijednu produkciju fotografija.

Uz vina Geržinić koji nas prati svih godina festivala veselimo se druženju.

NEWSLETTER

If you wish to receive news and information about the festival program and festival events, subscribe to our newsletter!

Enter correct e-mail address

Instagram

Facebook