Show koncert “Moć gitare” Damira Halilića Hala

Petak, 6.5.2022., 21:30
Island Hotel Istra

21:30 Večer vina, gitare i fotografije – Show koncert “Moć gitare” Damira Halilića Hala

22:30 After party uz piće dobrodošlice Vina Geržinić

Prve večeri festivala svim našim gostima i uzvanicima priređujemo Večer vina, gitare i fotografije – Show koncert “Moć gitare” Damira Halilića Hala.

Hal je dobitnik svih nacionalnih nagrada uključujući i najprestižniju Porin (2014). Njegove su skladbe dospjele su na sam vrh top ljestvica u SAD-u, Australiji i Europi. Na svojih šest albuma bilježi suradnje sa svjetskom glazbenom elitom; dobitnicima najprestižnijih glazbenih nagrada poput Grammy-ja i British Awards-a.

Do sad je nastupao u SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Italiji, Mađarskoj, Francuskoj, Sloveniji, Srbiji, Poljskoj, Austriji, Švicarskoj… O njegovom statusu dovoljno govori podatak da je njegove albume, u svoj shop na vlastitoj web stranici, uvrstio glazbeni virtuoz Tommy Emmanuel.

Njegovi koncerti „Moć gitare“ su po ocjeni glazbene kritike jedan od najinovativnijih i najoriginalnijih projekata u domeni gitarističke glazbe. Riječ je o alternativnom konceptu solističkog nastupa multimedijalnog karaktera koji uključuje vrijednu produkciju fotografija.

Uz vina Geržinić koji nas prati svih godina festivala veselimo se druženju.

NEWSLETTER

Registrirajte se ukoliko želite primati novosti i obavijesti vezane uz program festivala i festivalska zbivanja.

Upišite ispravnu E-mail adresu

Instagram

Facebook