ORGANIZATOR

Astoria d.o.o. je tvrtka osnovana 1994.godine, danas s projektima, klijentima i suradnicima na nacionalnoj razini. Tvrtka, koja formalno ima četiri odjela, vrlo uspješno spaja različite aktivnosti i profesionalne interese te okuplja dinamičan tim ljudi s vrijednim iskustvom rada na različitim projektima vezanima uz dizajn, izdavaštvo te organizaciju različitih zbivanja i manifestacija. Tvrtka je podijeljena na osnovne djelatnosti: informatičku edukaciju, grafički i web dizajn, izdavaštvo, te organizaciju i vođenje posebnih projekata.

Udruga Livingstone specijalizirana je za razvoj i promociju kulturnog turizma Hrvatske. Udruga je plod dugogodišnjeg rada tvrtke Astoria d.o.o. i suradnika okupljenih oko projekata tvrtke. Uz mnoge multimedijalne sadržaje (publikacije, eventi, instalacije, izložbe i sl.) koje su odjeli Astorije samostalno priredili i organizirali najpoznatiji su fotografski festival Photodays i časopis Livingstone. Zadatak udruge je da unutar stalnih projekata osmišljava sadržaje te proizvodi nove vrijednosti.

NEWSLETTER

If you wish to receive news and information about the festival program and festival events, subscribe to our newsletter!

Enter correct e-mail address

Instagram

Facebook