Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti Photodaysa govori o prikupljanju i upotrebi Vaših privatnih podataka koji mogu biti prikupljeni u trenutku kada posjetite našu internetsku stranicu ili kada se prijavljujete na natjecanje. Molimo vas da pročitate sljedeći sadržaj i naučite više o prikupljanju, korištenju i upotrebi vaših osobnih podataka te načinu kako se informacije koriste i u koje svrhe, kome ih otkrivamo, pod kojim uvjetima te kako ih najbolje zaštititi. Vaša je privatnost prioritet organizatorima Photodaysa i ulažemo mnogo truda da je zaštitimo.
Ovo su naši osnovni principi o privatnosti osobnih podataka koji se primjenjuju na aktivnosti organizatora Photodaysa na internetu.
Prikupljamo samo identifikacijske osobne podatke koje nam je dobrovoljno dao korisnik. Općenito, posjetitelj se ne mora registrirati ili dati bilo kakve osobne identifikacijske podatke kako bi koristio ove stranice. Nije korišten softver kojom bi se dobila adresa elektroničke pošte posjetitelja ili drugi osobni identifikacijski podaci.
Posjetitelj može odabrati želi li postati korisnik i dati podatke za prijavu na natječaj. Ako nam korisnik pruži ovakvu vrstu identifikacijskih podataka, koristimo ih isključivo u svrhu za koju su pruženi. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno se obratite našem administratoru za privatnost podataka na info@photodays-rovinj.com.

  • Kada nam posjetitelji odluče ostaviti svoje ime, adresu elektroničke pošte ili druge podatke, držimo sve podatke povjerljivima, slijedeći ove principe:
  • Organizator će koristiti Vaše podatke samo u svrhu za koju su namijenjeni uz Vaše odobrenje.
  • Koristit ćemo i otkriti samo one podatke za koje posjedujemo Vaše dopuštenje.
  • Ne prikupljamo, ne obrađujemo niti čuvamo osobne podatke djece i maloljetnika.
  • Dopuštamo Vam promjenu Vaših podataka kako bismo ih održali ažurnima.
  • Ne dajemo Vaše identifikacijske podatke.
  • Nećemo prodati ni iznajmiti Vaše privatne podatke trećim osobama.
  • Koristimo sigurnu tehnologiju i programe zaštite privatnosti kako bismo u bilo koje vrijeme osigurali Vaše podatke.

 

Za bolju komunikaciju putem interneta organizator ponekad koristi male tekstualne datoteke (kolačiće) koje Vaš pretraživač pamti prema svojim postavkama, tako da lakše možete pretraživati naše internetske stranice. Ovu tehniku također koristimo za praćenje posjeta stranicama i personalizaciju Vaše komunikacije s organizatorom. Korištenje kolačića je sadašnji standardni postupak za većinu internetskih stranica, no ako Vam ne odgovara njihovo korištenje, promijenite postavke pretraživača kako biste onemogućili primanje kolačića na računalu. Ovo ujedno može ograničiti Vaše mogućnosti interakcije s web stranicama Photodaysa.

Zašto prikupljamo osobne informacije?

Zato što nam pomažu da podignemo razinu korisničke usluge tako da Vas informiramo i obavještavamo o posljednjim izmjenama, ponudama i događanjima o kojima biste možda htjeli znati nešto više. Također, to nam pomaže da Vam se obratimo zbog sudjelovanja na natjecanju kao i ako sponzor ili neka druga zainteresirana strana pokaže zanimanje za vaše fotografije. Ako ne želite primati ove i slične obavijesti, molimo Vas da o tome obavijestite organizatora.

Kakve informacije prikupljamo?

Mnogobrojne su situacije u kojima Vaši osobni podaci mogu pomoći da Vam pružimo bolju uslugu. Primjerice, možemo potraživati Vaše podatke kada razmatramo neki servisni problem preko telefona, zatim podatke tražimo kada se prijavljujete na natjecanje, registrirate, ispunjavate obrasce. Tada prikupljamo osobne podatke zbog potreba situacije, a obično su to vaše ime, prezime, e-pošta, adresa, broj telefona ili mobitela. Informacije prikupljamo kako bismo pratili aktivnosti na našoj internetskoj stranici, što nam pomaže da bolje razumijemo korisničke potrebe i interese.

Kada objavljujemo Vaše informacije?

Organizatori Photodaysa privatnost shvaćaju vrlo ozbiljno. Budite uvjereni da se se vašim osobnim podacima ni na koji način ne trguje. Vaši podaci mogu biti dostupni tvrtkama s kojima je organizator strateški povezan, ali su oni također obvezni štititi Vašu privatnost u skladu s pravilima organizatora Photodaysa.

Pravila korištenja

Sva prava su pridržana. Svi materijali sadržani na ovim web stranicama podložni su zakonu o zaštiti autorskih prava i/ili zaštitnog znaka.
Astoria d.o.o. pruža informacije na ovom serveru kao javnu uslugu korisnicima te zadržava pravo promjene sadržaja informacija bez prethodne najave. Pristupom na ove stranice prihvaćate prava i uvjete korištenja kao što je niže navedeno.

Izjava o odgovornosti

Ove internetske stranice mogu biti podložne proširenju, dopunama i izmjenama. Iako organizator Photodaysa ulaže velike napore kako bi pružio javnosti točne i aktualne informacije, ne daje izjave ili jamstva za točnost ili aktualnost sadržaja stranica te ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste ili moguću zastarjelost. Posebno, organizator Photodaysa nije odgovoran za sadržaj bilo koje stranice koja je povezana s ovim stranicama. Nadalje, organizator Photodaysa ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu proizašlu iz korištenja datoteka.

Žigovi i zaštićeni žigovi

Nije dopuštena izmjena, prodaja bilo koje informacije s ovih web stranica. Ako nije drugačije naznačeno, svi materijali na ovim internetskim stranicama su zaštićeni autorskim pravom i ne smiju se koristiti u komercijalne ili javne svrhe bez prethodnog pismenog odobrenja.

NEWSLETTER

Registrirajte se ukoliko želite primati novosti i obavijesti vezane uz program festivala i festivalska zbivanja.

Upišite ispravnu E-mail adresu

Instagram

Facebook